Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ο κόσμος σε 30 χρόνια


(Στ' Δημοτικού) 

Μετά από 30 χρόνια για εμένα θα ήθελα να έχω κάνει οικογένεια, να έχω γίνει γιατρός και συγκεκριμένα παιδίατρος. Ο κόσμος θα ήθελα να έχει αγάπη και ειρήνη για να ζούμε αρμονικά, θα ήθελα να είναι πιο πράσινος για να υπάρχει περισσότερο οξυγόνο και τα αυτοκίνητα με καυσαέριο να καταργηθούν και να αντικατασταθούν με αυτοκίνητα που να είναι οικολογικά για να υπάρχει περισσότερος καθαρός αέρας.
Δώρα Τ.


Μετά από 30 χρόνια ο κόσμος θα ήθελα να είναι γεμάτος χαρά και ευτυχία. Να μην υπάρχουν πόλεμοι ούτε αρρώστιες. Θα ήθελα η Γη να είναι ένας κόσμος γεμάτος χαρά και ευτυχία, όχι γεμάτος μιζέρια και κακία.
Θεοδόσης Χ.


Ο κόσμος μετά από 30 χρόνια θα στηρίζεται στην τεχνολογία. Δηλαδή οι δάσκαλοι θα είναι ρομπότ, τα αυτοκίνητα θα πετάνε, τα σπίτια θα είναι πιο μεγάλα και όλα τα μαθήματα θα γίνονται στον υπολογιστή.
Τάσος Τρ.

Ο κόσμος μετά από 30 χρόνια θα ήθελα να είναι γεμάτος δέντρα, χωρίς μποτιλιαρίσματα, με όμορφα σπίτια και αμέτρητα πάρκα  και πλατείες με καταπράσινο γρασίδι.
Παναγιώτης Σ.

Μετά από 30 χρόνια θα ήθελα όλα ορφανά παιδιά να υιοθετηθούν από γονείς που θα τα φροντίζουν και θα τα αγαπούν.
Ορέστης Αργ.



Μετά από 30 χρόνια θα ήθελα ο κόσμος να έχει ειρήνη και αρμονία, να μην υπάρχουν κλέφτες και ληστές. Επίσης να έχουν κατασκευάσει οι επιστήμονες διάφορα ρομπότ για να πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο, να φτιάχνουν φαγητό και να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού. Ακόμα να μην υπάρχει καυσαέριο, δηλ. να μην υπάρχουν πολλά μεταφορικά μέσα. Τέλος να μην υπάρχουν σκουπίδια σε θάλασσες, ακτές, λιμάνια και δρόμους.

Έλλη Στ. 




Ο κόσμος μετά από 30 χρόνια θα ήθελα να έχει ιπτάμενα αμάξια και διαστημικά σπίτια, σχολεία, διαστημικές κατασκηνώσεις, αλλά όλα αυτά με ειρήνη. Γιατί με την ειρήνη ο άνθρωπος μπορεί με τους συνανθρώπους του ειρηνικά και δημιουργικά. Ελπίζω ακόμα, ότι μετά από τόσα χρόνια να έχουμε ξεπεράσει την οικονομική κρίση και να έχουμε μια συνεργάσιμη και υπεύθυνη κυβέρνηση να μας κυβερνά.

Δημήτρης Μαρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας